BOOK TRILER



Que us sembla si... 



Resum de l'argument


Després de passar-se mesos sense saber re d'en Kilian, un dia, al setembre, aquest se li va presentar sense previ avís i li va proposar marxar de cap de setmana junts. Ella, pobra enamorada perduda, sense ni pensar-s'ho dos cops va acceptar. El que ella no sabia, era que, la Marta, la seva millor amiga, ja sabia tot el planin d'en Kilian, ja que ell va acudir a la Marta perquè l'ajudés a planificar la trobada.

Van marxar en direcció al càmping amb la moto d'en Kilian i van arribar a un càmping abandonat molt esgarrifós i temible. Es van instal·lar en una rulot en la qual en Kilian li va dir que hi va estar anant durant uns estius quan era petit amb la seva família.
Es va anar fent fosc i els dos enamorats van decidir anar a dormir, encara que en dos llits diferents. Més tard però, la Laura se'n va cansar i va anar a dormir amb en Kilian, el qual l'estava esperant.
La Laura es va despertar sola. Va trobar uns cafès a la taula i després d'estar esperant en Kilian i veure que no tornava, va decidir anar a fer un volt pel càmping. En aquesta volta va veure, al camp de futbol una muntanya de coure tapada amb una lona.


La Laura tornar a la rulot i quan va veure que començava a ploure i en Kilian no havia tornat, va decidir començar a fer-se alguna cosa per a dinar, ja que tenia molta gana. Encara que plovia com si estigués a punt d'arribar el diluvi universal, va decidir no sortir d'allà i mirar la televisió fins a l'endemà.

Es va despertar i ja havia sortit el sol. Va anar al lavabo. A l'edifici dels lavabos va trobar una pintada de serp. I quan va marxar va inspeccionar el cap de futbol i la lona amb el coure havia desaparegut.

Va continuar caminant i es va plantar en un edifici on, després d'intentar obrir algunes portes, en va trobar una d'oberta on hi havia un gimnàs que tenia un balcó. D'allà va poder veure un petit campanar amb un caminet pel qual fugir i demanar ajuda.
Resultat d'imatges de huir
Va baixar del campanar per a poder fugir però a punt de seguir el camí es va trobar a la vella que va veure el primer dia amb una bossa de menjar. La Laura va decidir que potser aquesta la podia ajudar i li va demanar ajuda.


Ella, la va dur a la seva tenda i li va dir que s'esperès a l'endemà que aviat l'agafaria la pluja. Però quan va escoltar uns crits, va tornar corrents a la rulot. Allà, es va trobar amb un missatge. "Fuig". Era l'única cosa que necessitava perquè s'acabés de decidir per fugir d'allí.

Quan ja s'havia allunyat del càmping, va començar la tempesta, tal com la vella havia predit. Però la Laura va seguir.
Es va trobar amb una gran masia a la qual s'hi va acostar i va demanar ajuda. Unes monges la van acollir molt amablement i allà va poder descansar i menjar.
Allà va intentar trucar a la seva mare, però no li va agafar el telèfon, també ho va intentar amb a la Marta i amb el seu número, per veure si podia comunicar-se amb en Kilian. Cap dels dos van respondre.
Va anar a descansar i després d'una estona, una monja va pujar a buscar-la dient-li que en Kilian estava al telèfon, però quan ella s'hi va ficar, en "Kilian" es va emmudir i va penjar. La Laura va quedar ben estranyada però no s'hi va capficar. Més tard, les monges van anar a resar i, quan ella finalment va decidir acostar-s'hi, va veure a un home gras que amenaçava a les monges i no va pensar res més que en fugir pel mig del bosc.
Corrents i corrents es va trobar a dos gossos enormes i darrere d'ells a un noi força musculat i molt maco. Ella li va demanar ajuda i ell, tan maco com sempre, li va oferir ajuda sense dubte. L'Ivan la va dur a la seva caravana i allà la va convèncer de què la duria al poble més proper després de passar pel càmping per deixar en Sapo.
En arribar al càmping, l'Ivan i en Sapo li va dir que eren de la policia secreta. Llavors l'Ivan va marxar i en Sapo es va quedar vigilant-la però quan va sortir un moment, la Laura va aconseguir marxar per la finestra i córrer a amagar-se a sota del pont. L'Ivan i en Sapo van estar a punt de trobar-la, però va aguantar la respiració tot el que va poder i no la van trobar.
Quan es va assegurar de què ningú la seguia, va córrer cap a casa de la vella.
Va trucar sense resposta a la porta i va decidir entrar. Després de buscar-la una estona, se la va trobar estesa a terra ben nugada i emmordassada. La Laura la va alliberar i la vella li va explicar tot. El monstre, les mercaderies, el tiroteig i els cadàvers.
"Sigues la Laura que no he pogut ser jo"
La Laura va fugir, ja no podia suportar més temps estar tancada en aquell càmping, però al arribar a l'entrada principal es va trobar amb dos encaputxats que pujaven a un altre cadàver a casa de la vella Laura. Ella, ho va intentar ignorar i seguir el camí però l'Ivan la va trobar abans que pogués sortir d'allà.

Ell li va explicar que realment, ell, sí que era un policia de la secreta, que formava part d'un pla per destapar tots els negocis de les dues bandes i que ella hi havia de col·laborar. Que no fugís fins que acabessin la feina, que ell la protegiria. La Laura, tan ingènua com sempre, el va creure i el va acompanyar.
Imatge relacionada
El capo es va prendre molt bé que l'Ivan la dugués altre cop amb ells. El capo, la va començar a torturar per a que mantingués la boca tancada. Llavors, la Laura va confessar que la tortura no l'afectava, que per molt que li girés l'orella, aquella orella no li funcionava des de petita. Llavors el capo va parar. No se sabia perquè però va marxar sense acabar i la va deixar a càrreg d'en Sapo i de l'Ivan.

La Laura va intentar dormir, cosa que li va costar molt. En Sapo se li va anar acostant i la va intentar violar, però la Laura, en un moment en el qual en Sapo va quedar embadalit, va aprofitar per agafar el fanalet i estampar-li al cap. A partir d'aquell instant tota l'estança es va quedar a les fosques i qui trobés a l'altre primer guanyava el joc.

Un volia anar a trobar la llum i l'altra amagar-se. La Laura va aconseguir ubicar-se i, mentre en Sapo es movia silenciosament, però no la suficient perquè la Laura no el sentís, la Laura estava quieta en un lloc fix sense quasi respirar. Ell es va apropar massa a ella i quan el tenia quasi a sobre, la Laura li va fer la trabeta i en Sapo va caure escales avall obrint-se el cap. La Laura va obrir les llums i li va robar les claus al Sapo. Va sortir corrents per la porta i sense esperar ni un segon va marxar d'aquell edifici.

Però l'Ivan se la va trobar de cares. La va acompanyar fins a una de les caravanes on podria estar tranquil·la i mig protegida pels dos gossos.

La Laura va decidir sortir a buscar en Kilian i, apropant-se a la caravana on havia passat la nit amb aquest, es va trobar al capo, el seu pare, torturant en Bronson. Allà, el capo li va confessar qui era. El seu pare. Ell li va estavellar un cop al cap i ella va fugir
"Els monstres sempre els tenim més a prop del que voldríem"
La Laura va entrar a la caravana on es va adormir en un son profund del qual no va despertar fins a l'endemà.
Es va despertar.


Va decidir marxar a qualsevol preu i quan no s'ho esperava va aparèixer a tota velocitat la moto d'en Kilian pel camí d'entrada.

Aquest, va començar a explicar-li perquè l'havia duta a allà. Ella no va fer cap soroll per a què no sapigués on estava. Ell va anar parlant fins que li va dir que ella havia estat en perill i llavors una veu dèbil i fluixa va sortir de la boca de la Laura "quin perill?" Llavors, quan en Kilian es va adonar de que la Laura estava allà dins, la va intentar convèncer per a que el deixés entrar, al qual ella s'hi va negar.
Van aparèixer els gossos amb set de sang. Van intentar atacar an Kilian però aquest va pujar a sobre de la caravana i es va esgolar per un forat que hi havia.
En Kilian li va confessar el seu amor i que no li volia cap mal, mentre tot això succeïa, l'Ivan es va anar acostant a la caravana. La Laura el va intentar defendre però en Kilian no es va creure cap paraula. Van estar discutint uns segons fins que va disparar un tret a la porta i va entrar. En Kilian, va agafar a la Laura i la va fer servir d'escut. Els tres sabien que no la mataria. L'Ivan es va relaxar. Va explicar que realment ell només era un policia corrupte que aquesta feina li havia anat molt bé ja que hagués pogut aconseguir molts, molts diners sense fer gaire feina. Mentre aquest estava confiant-se massa, l'Ivan li va estampar l'arma contra el cap i amb l'ajuda de la Laura el van treure fora.
Van voler fugir d'allà amb l'autocaravana. I, quan ja ho havien aconseguit, el pare de la Laura es va plantar davant d'aquesta i en Kilian, per no atropellar-lo, va girar el volant el més ràpid que va poder i va perdre el control d'aquesta. L'autocaravana va anar a parar a la piscina.
En Kilian i la Laura estaven atrapats. Una pel cinturó i l'altre amb el braç trencat.
La Laura va empènyer an Kilian per a que pogués pujar a la superfície i ella es va empènyer per a pujar amb ell. Van poder sortir de l'aigua i poc temps després, va arribar la policia per a socorrer’ls.


Anàlisi dels personatges

Laura
La Laura es una noia de 16 anys. A l’inici de la novel·la, ens pot semblar una noia sensible, figaflor i bastant confiada. Però amb el transcurs de la novel·la podem veure com aquest caràcter “infantil”, es va enfortint i passa de ser una nena amb molts ocells al cap a una dona valenta i amb predisposició a lluitar. Encara que confia amb massa facilitat, tant a l’inici com al final, podem veure un xic de desconfiança cap al final.

Kilian
En Kilian es un noi que sempre ha estat manipulat per el seu pare. Aquest, sempre l’ha dut al pitjor costat de tot. L’ha transformat en un traficant. Se’n va aprofitar d’ell i, mai l’ha deixat intentar ser ell mateix. Es valent i fort, i la família és el primer per a ell. 

Ivan
És un home que fa molt de temps que ja no lluita per a ningú més que per a ell mateix. Li dona igual la societat. Suposo que es per que algú el va traicionar en algun punt de la seva vida passada i des de llavors que prefereix anar a la seva

Pare o Capo
Mafiós. Un home que va abandonar a la seva família per els seus negocis. Ja fou perquè la volia protegir o perquè senzillament havia de marxar i no quedar-se en un lloc fix on el poguessin trobar. Li dona igual fer mal a la gent del seu voltant. Només lluita per els seus interessos.

Vella Laura
Es una dona que, al perdre al marit molts anys enrere, va decidir instalar-se permanentment al camping que fou on l’home va morir. Es una dona molt desconfiada que ha estat assaltada per diferents mafies però ella mai abandona al seu marit. Es valenta i un molt bon exemple a seguir. Em sembla un personatge super interessant.


Opinió personal

Quan vaig començar a llegir aquesta novel·la em vaig perdre. Has de llegir-la seguida, ja que sino et pot passar que hagis de recular a cert punt i tornar a llegir el que ja has llegit.
Em va costar molt però, quan finalment la vaig acabar, vaig estar 20 minuts pensant en tot el que havia llegit. Em va encantar. És una novel·la realista, és a dir, costaria molt que un noi et dogues de càmping un cap de setmana romàntic però hi ha màfies a tot arreu i potser, sense saber-ho ja estàs vinculada.
Crec que aquesta novel·la val molt la pena. És realment bona. I, que hi hagi moviments en el temps de la narració m'encanta

Comentaris

Entrades populars